Welke praktijk onderscheidt zich het meest?

Veel Nederlandse tandarts(en)praktijken stellen hoge eisen aan bijvoorbeeld patiëntvriendelijkheid, praktijkinrichting, personeelsbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maar welke praktijk onderscheidt zich het meest? Die vraag staat centraal in een gloednieuw evenement voor de mondzorg: de Tandartspraktijk van het jaar 2017. Deze jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Arseus Dental, Vertimart, Edin Dental Academy, Henry Schein en Dental Tribune Nederland.

Finale tijdens Klantpasta!

Op 23 juni 2017 tijdens Klantpasta wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar wordt bepaald door een combinatie van een publieksstemming vooraf, het juryoordeel en een stemming onder de aanwezigen van Klantpasta.

Over Klantpasta
Tijdens het seminar Klantpasta! 2017 zal hoofdspreker Rijn Vogelaar spreken over ‘Superpromoters’. Superpromoters zijn volgens Rijn Vogelaar ambassadeurs gebaseerd op enthousiasme. En ambassadeurs, dat is precies waar het om gaat bij Klantpasta! Een ambassadeur is verreweg het krachtigste marketinginstrument van een tandartspraktijk. Een ambassadeur promoot tandartspraktijken ongevraagd en vol enthousiasme. Voor meer informatie of direct kaarten bestellen? Ga naar edin.nl/klantpasta!

Ook wij zijn aanwezig tijdens Klantpasta!

Als zeer gewaardeerd partner van Edin Dental Academy zijn wij ook dit jaar weer aanwezig bij Klantpasta!

Tijdens Klantpasta vertellen we mondzorgprofessionals graag meer over hoe wij een bijdrage leveren aan de patiënttevredenheid.

Wij begrijpen dat het gaat om het totaalplaatje: van de kwaliteit van de geleverde zorg tot aan het ontvangen van een correcte en begrijpelijke nota. Bekijk ook onze speciale webpagina ‘Famed voor uw zorgconsumenten’. 
 

Verkiezing Tandartspraktijk van het jaar 2017