Dag van de Fysiotherapeut

Datum: 08-12-2018

Plaats: ’s-Hertogenbosch

Dag van de Fysiotherapeut 2018

Op 8 december is het weer tijd voor de Dag van de Fysiotherapeut 2018. Op het programma onder andere topsprekers zoals Maurits van Tulder, Alli Gokeler en Liesbeth van Rossum. Naast sprekers van binnen én buiten het vakgebied, zijn er praktische workshops, is er een uitgebreide beursvloer en is er tijd om bij te praten met vakgenoten, KNGF-medewerkers, besturen van het KNGF en beroepsinhoudelijke verenigingen.

Bent u benieuwd naar het gehele programma? Bekijk het hier.

 

Waarom is Famed bij de dag van de Fysiotherapeut?

Famed bestaat sinds 1988 en ontzorgt inmiddels meer dan 4.500 zorgaanbieders. Factoring ontdoet zorgverleners van hun financiële administratie. Hierdoor houden zij meer tijd over om hun (medische) vak te vervullen, verlost van alle factureringszorgen en met blijvend tevreden zorgconsumenten. Simpelweg betekent factoring via Famed dat u als fysiotherapeut uw behandelingen niet meer zelf hoeft te declareren bij de zorgverzekeraars en u uw patiënten geen nota meer hoeft te sturen voor dat deel dat niet wordt vergoed vanuit de zorgverzekering. U levert al uw declaraties in één keer aan bij Famed en wij betalen u op een vast moment uit.

Maar een partnership gaat verder: wij willen weten wat u als fysiotherapeut bezighoudt. Daarom volgen we ontwikkelingen in de zorgmarkt en bezoeken we evenementen zoals de dag van de fysiotherapeut. Ook gaan we bijvoorbeeld partnerships aan om uw dienstverlening te optimaliseren. Speciaal voor haar fysiotherapie klanten heeft Famed een partnerschap met Fysio Bram. Met Fysio Bram krijgen fysiotherapeuten gegarandeerd minimaal één nieuwe patiënt per week waarvoor de afspraak al is gepland. Fysio Bram werkt op 100% no-cure, no-pay basis en zonder kleine lettertjes.

Masterclass: start of overname tandartspraktijk (VOL)

Masterclass: start of overname tandartspraktijk (VOL)

Datum: 08-11-2018
Plaats: Rotterdam

Masterclass: start of overname tandartspraktijk

Masterclass: start of overname tandartspraktijk

Datum: 15-11-2018
Plaats: Groningen

NVM-najaarscongres

NVM-najaarscongres

Datum: 16-11-2018
Plaats: Flint theater, Amersfoort