Dé vakbeurs voor tandheelkunde, tandtechniek en totale mondzorg

Dental Expo is een geïntegreerd platform voor de totale mondzorg en vindt plaats op 8, 9 en 10 maart in de RAI Amsterdam. De 2 jaarlijkse beurs focust op dentale producten, informatie en services. Met de visie om professionals te verbinden en te inspireren.

Net als voorgaande jaren zijn Famed, Edin en ZorgSom aanwezig tijdens de Dental Expo. Dit jaar staan zij als partners klaar om professionals in de dentale branche – onder het genot van het perfecte kopje ‘blended coffee’ – te ontmoeten. Voor alle drie het ultieme moment om de mondzorgprofessional van nu verder te helpen door krachten te bundelen, kennis toegankelijk te maken en expertise te delen. Lees hierover meer in het persbericht 'De perfecte blend, mondzorgprofessionals profiteren van partnership'.

Geef het juiste antwoord en win!

Met de Famed Benchmark krijgt u inzicht in uw eigen presteren én vergelijkt u uw prestaties met die van andere praktijken. Op de Dental Expo vertellen onze collega’s u er graag meer over en maakt u, met het op de stand, beantwoorden van de vraag 'Weet u hoeveel periodieke controles het afgelopen jaar bij Famed zijn gedeclareerd?', iedere dag kans op één Training Balieassistent (t.w.v. € 995) of € 750 korting op een Training op maat.

Gratis speeddates met experts tijdens de Dental Expo

Tijdens de Dental Expo verwelkomen wij u uiteraard graag op onze stand (C.102), maar u kunt zich nu ook inschrijven voor nuttige speeddates! In maximaal 15 minuten vertellen onze experts u graag meer over een door u gekozen onderwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een speeddate waarin u tips en adviezen krijgt om het risico van niet-betalende patiënten te verlagen of hoe u het aantal afwijzingen op uw declaraties kunt terugdringen. Kortom, allerlei interessante en inhoudelijke onderwerpen die een concrete bijdrage kunnen leveren aan uw dagelijkse praktijkvoering. Alle speeddates op een rij:

Maak direct een afspraak voor een speeddate! 

Bezoek ons en geniet van een heerlijk kopje authentieke, Italiaanse koffie!

Wilt u ons ontmoeten tijdens de Dental Expo? Kom dan langs op onze stand! Naast meer informatie, advies of een vrijblijvend gesprek kunt u ook genieten van een heerlijk kopje authentieke, Italiaanse koffie. U kunt ons vinden vlak naast het horecaterras (standnummers: C102, C104 en B103)