NVM-najaarscongres

16 november 2018 is het weer tijd voor het NVM-najaarscongres. Met als thema 'Innovatief denken en doen' wordt de invloed van innovatie en technische ontwikkelingen in de mondzorg besproken. Laat je als mondhygiënist technische ontwikkelingen en innovaties aan je voorbij gaan? Of grijp je ze aan om de kwaliteit van je werk te verbeteren of efficiënter te kunnen werken?

Laat je dit najaarscongres inspireren door de voorbeelden en inzichten van diverse sprekers die een voorbeeld zijn op het gebied van innovatie. In interactieve lezingen delen zij onder andere hun ervaringen over: het aanbieden van bestaande producten op een vernieuwende manier, het op de markt brengen van nieuwe producten en het op een innovatieve wijze praktijk voeren of samenwerken met andere (zorg)professionals.

Benieuwd naar het hele programma? Klik hier!

Nieuw: online je offerte opmaken en contract afsluiten!

Famed heeft een stand op het NVM-congres. Als mondhygiënist kan je bij ons terecht voor meer informatie over factoring én we zullen die dag een nieuwe dienstverlening introduceren. Online een offerte aanvragen een een contract afsluiten, het kan! De NVM-korting is direct doorberekend in de eindprijs en binnen 5 minuten is duidelijk wat factoring via Famed je oplevert. Zien we je daar? En een mooie bijkomstigheid: als je voor 1 december een contract afsluit bij Famed, krijg je van ons een MYOMY MY PAPER BAG (ter waarde van €189,95) cadeau!