Blijf niet op de reservebank zitten, KOM meepraten

Het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM) staat voor een transparant beleid gericht op kwaliteit in de Nederlandse mondzorg. Zij stellen dat: “De kwaliteit van de mondzorg te lijden heeft onder de berg aan regelgeving, waar een ieder zich aan moet houden. Regels die lang niet altijd daadwerkelijk in het belang van de patiënten zijn. Regels die ervoor zorgen dat het beroep vaak niet naar eer en geweten kan worden uitgevoerd.” KOM biedt de mogelijkheid om vrijdag 13 april mee te praten op het symposium Ruimte voor kwaliteit.

Programma

Onder de bezielende leiding van ‘perceptueel manipulator’ Dan LeFay, is niks meer wat het lijkt. Hij gaat de deelnemers laten nadenken over hun aannames van wat zij de werkelijkheid noemen. Kloppen die wel? Wat als alles eens heel anders zou worden bekeken? Sprekers Erik Jan Muts, Lotte Meereboer, Ronald Muts en Jappe Buijs vertellen op aanstekelijke wijze over de laatste innovaties, er is een ‘lopende lunch’ en er wordt afgesloten met een borrel en een toast op de toekomst van het mooie beroep van tandarts.

Famed als sponsor

Ook Famed streeft naar transparantie en eenvoud in de zorg. Dat doen wij met onze dienstverlening, maar ook door het ondersteunen van initiatieven die bijdragen aan innovatie in de mondzorg. Wij steunen KOM in haar ambitie om de kwaliteit in de mondzorg te verbeteren.