Famed Academy

Leren bij Famed?

Dat kan! Goed opgeleide, betrokken medewerkers staan centraal in een succesvolle onderneming. Het is dan ook essentieel om iedere medewerker de kans te bieden om zich persoonlijk te blijven ontwikkelen. Met onze declaratie- en facturatieoplossingen bent u verzekerd van efficiëntie in uw financiële administratieve processen, maar we gaan graag verder dan dat. Aangezien we een concrete bijdrage willen leveren aan de dagelijkse praktijkvoering van zorgaanbieders is de Famed Academy ontstaan.

Extra impulsen voor het ondernemerschap van zorgaanbieders

Met de Famed Academy leren wij zorgaanbieders niet alleen optimaal gebruik te maken van onze producten en diensten, maar bieden we ook allerhande trainingen aan om het ondernemerschap van zorgaanbieders extra impulsen te geven. Denk bijvoorbeeld aan hands-on trainingen over het gebruik van social media of maatwerk communicatie-trainingen om uw patiënt, cliënt of klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Alle trainingen binnen de Famed Academy zijn erop gericht het 'geleerde' in de praktijk toe te passen. Of u nu net begint of al jaren werkt met onze declaratie- en facturatieoplossingen, onze trainingen helpen u en uw medewerkers snel op weg!

Opleidingsvormen

Geen onderneming is hetzelfde en iedere medewerker heeft zijn/haar eigen leerbehoeften. Daarom bieden wij diverse opleidingsvormen aan. Met de Famed Academy kiest u zelf welke leervorm het beste past bij uw behoeften:

 • Klassikaal leren (praktijk)
  Direct leren van elkaar en persoonlijke begeleiding van een gespecialiseerd trainer zorgen voor de juiste kennisoverdracht. Voorbeelden uit uw eigen onderneming staan centraal waardoor de praktijktrainingen direct toepasbaar zijn.
 • Training op maat (praktijk)
  Een training op maat bij u in de praktijk of bij Famed. Vooraf bepalen wij samen de doelen en stellen een passende training samen. Zo krijgt u altijd advies op maat.
 • Essentials / Famed support video’s (online)
  In diverse video's geven wij tips voor een efficiënt declaratie- en facturatieproces en optimaal gebruik van het portaal Mijn Famed.
 • Webinars (online)
  Snel en efficiënt kennis opdoen vanuit huis, vanaf uw vakantieadres of gewoon vanaf kantoor. Met de webinars bent u in korte tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • E-learnings (online)
  Leren over een specifiek onderwerp, waar en wanneer u wilt. Onze cursussen zijn interactief, hebben een duidelijke structuur en bieden de kwaliteit die u mag verwachten van professionele trainingen.

Voor wie is de Famed Academy?

Wij bieden trainingen op maat voor onder andere:

 • Assistenten/ winkelmedewerkers
 • Officemanagers
 • (Praktijk/winkel) managers
 • (Praktijk/winkel) eigenaren

Met wie?

In samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners garanderen wij een kwalitatief hoogstaand aanbod aan trainingen. De combinatie van de kennis van de opleidingsspecialisten met de (markt)kennis van Famed, leidt tot een uniek aanbod aan trainingen die zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk. 

Bekijk ook

Online trainingen

Benieuwd naar het huidige aanbod online trainingen?

Praktijk trainingen

Benieuwd naar het huidige aanbod praktijk trainingen?