Beekpark Tandartsen voor Serious Request

Speciale Dental Truck voor het goede doel!

Onze gewaardeerde klant Beekpark Tandartsen heeft aan het einde van dit jaar (19 & 20 december 2017) een mooie bijdrage geleverd aan de actie van 3FM Serious Request.

Met een heuse Dental Truck hebben zij  vlak voor de kerstdagen tegen betaling diverse, (tandheelkundige) behandelingen uitgevoerd bij langslopend publiek.

Na afloop van een behandeling kregen mensen bovendien een mooie Goodie Bag met allerlei gebitsverzorgingsproducten. Het bedrag dat werd betaald voor de behandelingen werd volledig gedoneerd aan 3 FM Serious Request. Een ludieke en vooral leuke actie!

Wij zijn ervan overtuigd dat zij inmiddels een mooi bedrag hebben ingezameld.

Famed zet tandje bij voor deze actie

Vanwege het maatschappelijke karakter van dit initiatief hebben wij 10 behandelingen in de Dental Truck gesponsord. Jan Willem Hekkelman, Accountmanager bij Famed over deze actie:

"Toen ik Tera Roeders-Bandel (Teammanager Beekpark Tandartsen) sprak en hoorde over deze actie was ik direct enthousiast. Het is prachtig om te zien hoe maatschappelijk betrokken klanten zijn. Het is niet alleen een initiatief dat de actie van 3FM steunt, maar  het laat ook zien dat wij - met elkaar - de mondgezondheid van de bevolking belangrijk vinden. Ik ben erg trots op Beekpark Tandartsen!"

Bekijk ook

Partner in de zorg

Financiële zekerheid en gemak, dat is sinds 1988 de standaard Elke dag...

Famed voor verloskundepraktijken

De huidige ontwikkelingen in de geboortezorg hebben een enorme impact op

Famed Academy voor zorgaanbieders

Extra impulsen voor het ondernemerschap van zorgaanbieders. Denk bijvoorbeeld aan