Een must: transparantie in zorgkosten

Helderheid over kosten nodig bij zorgaanbieder én consument

Een must: transparantie in zorgkosten. In een blog op Skipr.nl vertelt onze CEO (Bart Hogendoorn) over de ontwikkelingen en maakt hij de 'Famed-visie' duidelijk: wij helpen zorgaanbieders en zorgconsumenten door de helderheid over zorgkosten, declaraties en betaalmogelijkheden te vergroten. Deze maatschappelijke bijdrage delen we uiteraard graag!

Meer nieuws

Blog: 3 tips voor agendaplanning in de mondzorg

Blog: 3 tips voor agendaplanning in de mondzorg

Afzeggingen, no-shows, uitloop en overige onvoorziene omstandigheden zijn het recept voor stress in de tandartspraktijk.

Famed Academy voor zorgaanbieders

Famed Academy voor zorgaanbieders

Extra impulsen voor het ondernemerschap van zorgaanbieders. Denk bijvoorbeeld aan hands-on trainingen over het gebruik van social media of maatwerk communicatie-trainingen om patiënten, cliënten of klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Famed blog: voorkom fouten in zorgnota’s al bij de zorgaanbieder

Famed blog: voorkom fouten in zorgnota’s al bij de zorgaanbieder

Extra aandacht en controles bieden uitkomst In een blog op Medischondernemen.nl vertelt onze CEO (Bart Hogendoorn) over hoe we samen het aantal foutieve nota’s kunnen terugdringen. Vanaf het declaratie- en facturatieproces tot aan het controleren van een ontvangen zorgnota.   Benieuwd naar onze visie op correcte nota's? Lees de blog op Medisch ondernemen! Bekijk de […]