Famed: de kennispartner in de zorg!

Leren bij Famed? Dat kan! Goed opgeleide, betrokken medewerkers staan centraal in een succesvolle zorgonderneming. Het is dan ook essentieel om iedere medewerker de kans te bieden om zich persoonlijk te blijven ontwikkelen. Met onze declaratie- en facturatieoplossingen zijn zorgaanbieders verzekerd van efficiëntie in de financiële administratieve processen, maar we gaan graag verder dan dat. Aangezien we een concrete bijdrage willen leveren aan de dagelijkse praktijkvoering van zorgaanbieders is de Famed Academy ontstaan. 

 

Extra impulsen voor het ondernemerschap van zorgaanbieders

Met de Famed Academy leren wij zorgaanbieders niet alleen optimaal gebruik te maken van onze producten en diensten, maar bieden we ook allerhande trainingen aan om het ondernemerschap van zorgaanbieders extra impulsen te geven.

Denk bijvoorbeeld aan hands-on trainingen over het gebruik van social media of maatwerk communicatie-trainingen om patiënten, cliënten of klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Alle trainingen binnen de Famed Academy zijn erop gericht het 'geleerde' in de praktijk toe te passen. Of een zorgaanbieder net begint of al jaren met onze declaratie- en facturatieoplossingen werkt, onze trainingen helpen zorgaanbieders snel op weg!

Praktijk trainingen

Geen onderneming is hetzelfde en iedere medewerker heeft zijn/haar eigen leerbehoeften. Daarom bieden wij diverse praktijk trainingen aan. Het programma van een praktijk training kan geheel afgestemd worden op de wensen van de deelnemers. Bekijk direct het huidige aanbod aan praktijk trainingen

 

"Heel duidelijk! Goede tips die je direct in de praktijk kunt toepassen. Hele leuke en informatieve dagen!"

Deelnemer Training Balieassistent (praktijk training Famed Academy)

Online trainingen

De online Famed Academy is speciaal voor zorgaanbieders in het leven geroepen. Dit doen wij in samenwerking met onze partner SkillsTown (de grootste online opleider van Nederland). Met de online Famed Academy kunnen zorgaanbieders leren over een specifiek onderwerp, waar en wanneer ze dat willen. Bekijk direct het huidige aanbod aan online trainingen.