Famed en Edin bundelen krachten

Officiële samenwerking van start vanaf 22 mei

Per 22 mei 2017 is de samenwerking tussen Famed en Edin officieel bekroond met een samenwerkingsovereenkomst. Reeds jarenlang werken beide partijen naar volle tevredenheid samen. Waar in het verleden veelal op projectbasis werd samengewerkt, is er met de samenwerkingsovereenkomst een structureel partnership ontstaan met de focus op inhoud, educatie en kennisdeling in de mondzorg.

Een concrete bijdrage aan de dagelijkse praktijkvoering

“Marktontwikkelingen op de voet volgen, kennis delen en samenwerken. Weten wat mondzorgprofessionals bezighoudt, daar gaat het ons om. Naast financiële zekerheid en gemak willen we onze expertise in de mondzorg vertalen in toegankelijke kennis en services die een concrete bijdrage leveren aan de dagelijkse praktijkvoering. De samenwerking met Edin en de lancering van de ‘Famed Academy’ sluiten naadloos aan bij deze ambitie”, aldus Bart Hogendoorn CEO van Famed.

Edin heeft net als Famed zijn sporen al verdiend in de mondzorg en biedt een breed scala aan trainingen en opleidingen aan. Met Famed hebben mondzorgprofessionals een krachtige partner in huis om processen efficiënter in te richten. De opleidingen en trainingen van Edin ondersteunen en inspireren mondzorgprofessionals bij hun persoonlijke ontwikkeling, vakmanschap en innovatief ondernemerschap.

Geloven in de kracht van samenwerken

De combinatie van de kennis van de opleidingsspecialisten van Edin met de (markt)kennis van Famed creëert mogelijkheden om unieke opleidingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op de dagelijkse praktijk.

Beide partijen onderstrepen dat goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde medewerkers centraal staan in een succesvolle praktijk. Het is dan ook essentieel om iedere medewerker de kans te bieden om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Van Riet: “Juist die gedeelde visie is de aanleiding geweest om onze krachten te bundelen. De eerste, gecombineerde training voor de Balieassistent staat al op de agenda. We kijken uit naar de samenwerking met Famed, want wij geloven in de kracht van samenwerken!”

Meer nieuws

Famed Coach4Sailing

Famed Coach4Sailing

Net als dat wij zorgaanbieders helpen hun (medische) vak nog beter te vervullen, helpen we ook graag jonge talenten op weg!

Ondersteuning permanente educatie tandartsen

Ondersteuning permanente educatie tandartsen

Met een bijdrage supporten wij de permanente educatie, ook wanneer dit nog niet verplicht is voor tandartsen!

Beekpark Tandartsen voor Serious Request

Beekpark Tandartsen voor Serious Request

Vanwege het maatschappelijke karakter van dit initiatief hebben wij 10 behandelingen in de Dental Truck gesponsord. Jan Willem Hekkelman, Accountmanager bij Famed over deze actie: