Onterecht kosten Famed Contact Center

Onterecht kosten in rekening gebracht voor 0900- nummer Famed

Van 1 juli 2017 tot 10 augustus 2017 hebben T-Mobile en Ben ten onrechte een bedrag in rekening gebracht bij klanten die het nummer 0900-0885 van Famed hebben gebeld. Inmiddels is de storing door T-Mobile en Ben verholpen waardoor de correcte tarieven nu in rekening worden gebracht.

T-Mobile en Ben zullen de betrokken klanten informeren en de foutief geïncasseerde bedragen op de eerstvolgende factuur crediteren.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze fout?

Het spijt T-Mobile en Ben dat zij onterecht kosten in rekening hebben gebracht. Mochten er naar aanleiding van deze fout nog vragen zijn, dan kunnen consumenten zich wenden tot:

 

T-Mobile: 06- 2400 1200

Ben: 0900- 040 14 05

 

Meer nieuws

Onterechte kosten T-Mobile en Ben 0900-nummer vergoed

Onterechte kosten T-Mobile en Ben 0900-nummer vergoed

Onterecht kosten in rekening gebracht door T-Mobile en Ben voor bellen naar Famed.

Famed Academy voor zorgaanbieders

Famed Academy voor zorgaanbieders

Extra impulsen voor het ondernemerschap van zorgaanbieders. Denk bijvoorbeeld aan hands-on trainingen over het gebruik van social media of maatwerk communicatie-trainingen om patiënten, cliënten of klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Famed blog: voorkom fouten in zorgnota’s al bij de zorgaanbieder

Famed blog: voorkom fouten in zorgnota’s al bij de zorgaanbieder

Extra aandacht en controles bieden uitkomst In een blog op Medischondernemen.nl vertelt onze CEO (Bart Hogendoorn) over hoe we samen het aantal foutieve nota’s kunnen terugdringen. Vanaf het declaratie- en facturatieproces tot aan het controleren van een ontvangen zorgnota.   Benieuwd naar onze visie op correcte nota's? Lees de blog op Medisch ondernemen! Bekijk de […]