Welke praktijk onderscheidt zich het meest?

Veel Nederlandse tandarts(en)praktijken stellen hoge eisen aan bijvoorbeeld patiëntvriendelijkheid, praktijkinrichting, personeelsbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maar welke praktijk onderscheidt zich het meest? Die vraag staat centraal in een bijzonder evenement voor de mondzorg: de Tandartspraktijk van het jaar. Deze jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Arseus Dental, Vertimart, Edin Dental Academy, Henry Schein, Dental Tribune Nederland en Famed. 

Vorig jaar is Tandartspraktijk Zuidoost uitgeroepen tot de tandartspraktijk van het jaar 2017. Lees hierover meer in 'Terugblik 2017'. 

Finale tijdens Klantpasta!

Eind april krijgt elk van de acht genomineerde praktijken bezoek van de prejury. Op basis hiervan worden drie finalisten gekozen. Tijdens het evenement Klantpasta! (op 29 juni in Fort Voordorp te Utrecht) wordt de winnaar bekendgemaakt.

UPDATE: Wij feliciteren Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst, De Drietand en Bijlsma Mondzorg van harte met hun nominatie voor Tandartspraktijk van het jaar!

UPDATE: Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst is Tandartspraktijk van het Jaar geworden! Van harte!

 

 

Famed trotse hoofdsponsor van Klantpasta!

Wilt u de kracht van enthousiasme inzetten voor uw praktijk en de motivatie van medewerkers, dan is Klantpasta! 2018 een evenement dat u niet mag missen!

Als zeer gewaardeerd partner van Edin Dental Academy, zijn wij dit jaar trotse hoofdsponsor van het event waar teambuilding voor de hele praktijk centraal staat. Naast het 'Famed Food Festival' zijn wij tijdens Klantpasta! de gehele dag aanwezig en vertellen wij u graag meer over hoe wij een bijdrage leveren aan de servicegerichtheid en tevredenheid van uw patiënten. Lees meer over Klantpasta!