Famed voor verloskundepraktijken

Ontwikkelingen in de geboortezorg

De huidige ontwikkelingen in de geboortezorg hebben een enorme impact op de dagelijkse werkzaamheden van verloskundigen. De nieuwe tariefbeschikking die de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) eerder dit jaar bekend maakte, de toenemende administratieve druk en wijzigingen in het beleid van zorgverzekeraars. Het zijn zaken die u, als verloskundige, ongetwijfeld bekend voorkomen.

Naar aanleiding van de nieuwe tariefbeschikking hebben enkele zorgverzekeraars al nieuwe contracten aangeboden. Voor u, als verloskundige, zijn dit uiteraard goede ontwikkelingen. Desondanks is het zeer waarschijnlijk dat een groot deel van uw zorgprestaties niet-gecontracteerde zorg betreft. Hoe wenst u dan bijvoorbeeld de elektronische declaratiestroom en de particuliere notaverzending richting uw patiënten in te richten? 

Famed en de KNOV

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen in de geboortezorg zijn we samen met de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) op zoek gegaan naar een oplossing voor een correct en efficiënt declaratie- en facturatieproces indien er geen contracten met zorgverzekeraars worden afgesloten. Ook wanneer er wel contracten met zorgverzekeraars worden gesloten, kunnen wij u van dienst zijn.

In beide gevallen helpen wij u graag bij het correct en efficiënt inrichten van uw declaratie- en facturatieproces. Zo houdt u meer tijd over voor het uitoefenen van uw vak en kunt u zich volledig concentreren op uw cliënt!

Korting bij lidmaatschap KNOV

Naar aanleiding van onze gesprekken met de KNOV is besloten om alle leden van de KNOV een exclusieve korting aan te bieden. Bent u reeds lid van de KNOV en bent u voornemens gebruik te maken van onze declaratie- en facturatieoplossingen? Dan heeft u recht op 10% korting op de totale kosten van de uitbesteding in het eerste jaar! Deze korting is geldig op een aanmelding tot en met 31-03-2018. Vermeld dus uw lidmaatschapsnummer in het contactformulier

Bekijk ook:

Famed voor zorgaanbieders

Meer tijd voor uw vak, meer tijd voor uw zorgconsumenten U heeft...

Famed Academy voor zorgaanbieders

Extra impulsen voor het ondernemerschap van zorgaanbieders. Denk bijvoorbeeld aan

Famed voor uw zorgconsumenten

Uw zorgconsumenten kunnen op ons rekenen! Uw zorgconsumenten ontvangen,