Famed voor verloskundepraktijken

Ontwikkelingen in de geboortezorg

De huidige ontwikkelingen in de geboortezorg hebben een enorme impact op de dagelijkse werkzaamheden van verloskundigen. De nieuwe tariefbeschikking die de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) eerder dit jaar bekend maakte, de toenemende administratieve druk en wijzigingen in het beleid van zorgverzekeraars. Het zijn zaken die u, als verloskundige, ongetwijfeld bekend voorkomen.

Overweegt u uw zorgprestaties (straks) zelf af te handelen?

Mocht u - naar aanleiding van deze ontwikkelingen -  overwegen om uw zorgprestaties (straks) zelf af te handelen, is het belangrijk dat u weet wat de gevolgen zijn voor uw (financiële) administratie.

Wij zijn op dit moment in overleg met de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Samen zoeken wij naar alternatieven hoe u, als (ongecontracteerde) verloskundige, uw declaraties op een efficiënte en correcte manier kunt verwerken.

Hoe wenst u bijvoorbeeld de elektronische declaratiestroom en de particuliere notaverzending richting uw patiënten in te richten? Hierover adviseren wij u graag. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook:

Famed voor zorgaanbieders

Meer tijd voor uw vak, meer tijd voor uw zorgconsumenten U heeft...

Famed Academy voor zorgaanbieders

Extra impulsen voor het ondernemerschap van zorgaanbieders. Denk bijvoorbeeld aan

Famed voor uw zorgconsumenten

Uw zorgconsumenten kunnen op ons rekenen! Uw zorgconsumenten ontvangen,