U heeft een nota van Famed ontvangen

Uw zorgaanbieder heeft meer tijd voor u!

Uw zorgaanbieder geeft u graag alle aandacht. Uw zorgaanbieder zorgt liever voor u dan dat hij/zij veel tijd besteedt aan de financiële administratie. Daarom heeft uw zorgaanbieder de verwerking van de nota’s aan ons overgedragen. U ontvangt daarom een nota van Famed.

Voor een correcte administratie en facturatie ontvangen wij uw gegevens van uw zorgaanbieder. Wij gaan hier, net als uw zorgaanbieder, uiterst zorgvuldig mee om. Wij zijn ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Lees meer over privacy, kwaliteit en informatiebeveiliging of raadpleeg ons privacy beleid.

Bekijk hier onze animatie voor nota ontvangers

Bekijk de animatie!

Wat betekent dit voor u?

U ontvangt een nota van Famed en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd.

Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Famed. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Famed. Daarna controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Wilt u weten waar de gegevens en bedragen op uw nota exact voor staan? Bekijk dan onze online voorbeeldnota met gedetailleerde uitleg.

Ontvangst en betaling van uw nota

Wij ontvangen uw adresgegevens van uw zorgaanbieder. U ontvangt de nota van Famed dus op het adres dat bij uw zorgaanbieder bekend is.

U kunt de nota van Famed op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDEAL, internetbankieren of met de aangehechte acceptgirokaart. Vermeld bij uw betaling altijd het notanummer (/betalingskenmerk).

Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer tijd nodig om de nota te betalen? Ga dan naar notavanfamed.nl of neem contact op met ons Contact Center, dan lossen we het samen op.

Bekijk ook

Betalingsvoorwaarden

Heeft u een nota van Famed ontvangen? Bekijk onze betalingsvoorwaarden.

Databeveiliging en privacy

Uw privacy is bij ons in vertrouwde handen.

Nota van Famed

Op notavanfamed.nl kunt u veel zaken rondom de nota zelf regelen.