Online trainingen

Leren over een specifiek onderwerp, waar en wanneer u wilt!

Dat kan met onze online leeroplossingen! Onze e-learnings, webinars en Essentials/Famed support video's zijn interactief, hebben een duidelijke structuur en bieden de kwaliteit die u mag verwachten van professionele trainingen. U en uw medewerkers hebben gratis toegang tot alle door Famed ontwikkelde trainingen.

Het opleidingsaanbod via de onze online leeromgeving wisselt periodiek. Zo biedt ons platform u iedere keer iets nieuws! Bekijk hieronder het actuele aanbod aan trainingen:

Bekijk hier de video over de Famed Academy

Bekijk de video!

E-learnings

Social media: Facebook, LinkedIn en Instagram

Hoe en wanneer social media inzetten voor persoonlijke en zakelijke doeleinden?

Werken in teams

In deze  training wordt er ingegaan op hoe een team op effectieve manier kan samenwerken en communiceren. 

Digitale veiligheid

Inzichten in het belang van digitale veiligheid en praktische handvatten.

Webinars

Nooit een burnout met deze 5 tips

Een burnout vermijden? In dit webinar noemen we de 5 meest efficiënte tips die direct resultaat opleveren. 

Vocal Power: word gehoord, gezien en onthouden

In dit interactieve webinar geeft Rachai Beumers u 5 vocale sleutels naar gegarandeerde zeggingskracht.

Famed als kennispartner

Jim van der Linde werkt al ruim 5 jaar bij Famed. In dit webinar geeft hij uitgebreid uitleg over onze declaratie- en facturatieoplossingen.

Essentials / Famed support video's

Effectief communiceren

Effectiever communiceren zodat u en anderen beter begrepen worden.

Stressmanagement

Wat is stress en wat zijn de oorzaken van stress? In deze essential wordt alles rondom het managen van stress behandeld. 

Famed support video's

In diverse video's geven wij tips voor een efficiënt declaratie- en facturatieproces en optimaal gebruik van het portaal Mijn Famed.

Voor wie?

De online Famed Academy is geschikt voor alle medewerkers van uw onderneming. Als klant van Famed heeft u met dit gratis account toegang tot alle e-learnings, webinars en Essentials / Famed support video's. 

Premium account
Bent u geïnspireerd door het bovenstaande aanbod aan trainingen, maar heeft u behoefte aan een breder scala aan trainingen? Ga dan voor ons premiumaccount! Met dit account krijgt u toegang tot een nog uitgebreider opleidingsaanbod van onze partner Skillstown. Bij het aanvragen van uw account kunt u aangeven of u interesse heeft in een premiumaccount. 

Kosten

U kunt kosteloos kennismaken met de online Famed Academy! 

Interesse in een breder aanbod? Ga dan voor Premium:

  • € 99,00 per maand (voor ondernemingen met maximaal 10 medewerkers)
  • € 149,00 per maand (voor ondernemingen met meer dan 10 medewerkers)

Indien u kiest voor een premiumaccount gaat u een directe relatie aan met partner Skillstown. De voorwaarden van Skillstown zijn dan van toepassing. Met uw inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarden. Famed beoordeelt uw inschrijving en is uw aanspreekpunt bij vragen en/of opmerkingen. Let op: de factuur ontvangt u in dit geval van Skillstown. 

Een account aanvragen

U vraagt eenvoudig een account aan! Zodra wij uw aanvraag ontvangen, controleren wij de gegevens en regelen indien mogelijk direct uw account in. U ontvangt vervolgens een e-mail met alle informatie en directe toegang tot de online trainingen van de Famed Academy. 

 

Bekijk ook

Liever praktijkgericht en klassikaal leren?

Bekijk het huidige aanbod van praktijk trainingen!

Waarom de Famed Academy?

De Famed Academy geeft het ondernemerschap van zorgaanbieders extra impulsen. Met de Famed Academy leren wij zorgaanbieders niet alleen optimaal gebruik te maken van onze producten en diensten, maar bieden we ook allerhande trainingen aan om het ondernemerschap van zorgaanbieders extra impulsen te geven.