Famed & Infomedics zijn samen Infomedics

Eind 2018 is het aandeel van Gilde B.V. in Famed verkocht aan investeringsmaatschappij HAL. HAL is de investeringsmaatschappij achter Infomedics, en heeft het aandeel van Famed overgenomen met de intentie om de krachten van beide organisaties te bundelen. Inmiddels zijn Famed en Infomedics onder de naam Infomedics bezig met de integratie van de twee bedrijven. Infomedics is verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de financiële afhandelingen van zorgdeclaraties in verschillende zorgsegmenten binnen Nederland. U kunt meer lezen over Infomedics op de website www.infomedics.nl. Wel maken we ook graag via deze weg kennis met u!

Aangenaam... Infomedics!

Ooit begonnen als een declaratiekantoor in Zeist dat alle medische informatie vanaf floppy’s verwerkte. Nu een solide –volledige privacy proof– IT-gedreven organisatie met ruim 6.000 aangesloten zorgaanbieders. Sinds onze oprichting in 1988 hebben we maar één doel: het realiseren van zorgeloze zorg. Wij volgen het principe ‘first time right’ en gaan voor juichende klanten. Met ruim 250 collega’s werken we keihard aan het vereenvoudigen van de processen rondom het leveren van zorg.

Famed als label van Infomedics

Het samenbrengen van twee organisaties brengt allerlei ontwikkelingen met zich mee. Één van de eerste zaken die momenteel geregeld worden is dat we onze mondzorg-klanten migreren naar het systeem van Infomedics. Voor onze klanten in de overige segmenten blijft het merk Famed momenteel bestaan. Afhankelijk van uw zorgsegment bedienen wij u onder het merk Famed of Infomedics. Wij zullen u informeren wanneer hier veranderingen in plaatsvinden. Op deze website leest u meer over de dienstverlening van Famed.