Sponsoring

Sponsoractiviteiten met maatschappelijke betekenis

Met onze dienstverlening willen we een centrale en onafhankelijke rol spelen bij het realiseren van de maatschappelijke doelstelling in de zorg, namelijk: het optimaliseren van de betaalbaarheid, efficiëntie, toegankelijkheid én de kwaliteit van de zorg.

De maatschappij verandert en de zorg verandert mee. Om de kwaliteit van ons zorgstelstel te garanderen, zijn efficiëntie, betaalbaarheid en kwaliteit belangrijke speerpunten. Om die reden is het belangrijk dat zorgaanbieders zich uitsluitend bezig houden met hun vak: het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zorg op maat. De werkzaamheden van zorgaanbieders beperken zich helaas niet uitsluitend tot zorgverlening. Zorgaanbieders moeten hun ‘zorgprestaties’ ook administreren en factureren. Dat kost veel tijd. Die taken nemen wij uit handen. Zo houden zorgaanbieders meer tijd over. Tijd die zij liever besteden aan het uitoefenen van hun vak. Zo helpen we de kwaliteit van de zorg te ontwikkelen en nog beter te maken!

Voortbordurend op dit uitgangspunt staat een maatschappelijke betekenis altijd centraal in onze sponsoractiviteiten.

Hoofdsponsor Dutch Dental Care Foundation

Met ingang van 1 januari 2018 is Famed hoofdsponsor van Dutch Dental Care Foundation (DDC). DDC is een stichting die belangeloos met eenvoudige middelen curatieve en preventieve tandheelkundige hulp verleent aan kinderen in Zuid-Kenia. Voor de financiering van onder andere apparatuur en klinieken is DDC afhankelijk van donaties van particulieren en stichtingen en sponsoring door bedrijven. Met een driejarig sponsorcontract biedt Famed de stichting de zekerheid om ook de aankomende jaren de noodzakelijke, tandheelkundige hulp te verlenen aan kinderen in Zuid-Kenia.

Lees meer over onze sponsoring van de Dutch Dental Care Foundation en de reis van onze Floor en Marcel naar Kenia!

Overige sponsoractiviteiten

Sponsoring met maatschappelijke betekenis is uiteraard breder gefocust dan de Dutch Dental Care en het verbeteren van de mondzorg in Kenia. Ook in Nederland ondersteunt Famed een aantal mooie initiatieven: denk bijvoorbeeld aan Toothcamp 2018, een evenement waar jonge pubers opnieuw leren hoe belangrijk goede mondgezondheid is. Of Famed-klant Beekpark Tandartsen, die met hun Dental Truck een mooie bijdrage hebben geleverd aan de miljoenen opgehaald tijdens Serious Request 2017. Daarnaast ondersteunt Famed dit jaar een groep jonge jongens die samen het Famed Coach4Sailing team vormen en zich in dit teamverband ontwikkelen tot jonge talenten.

Heeft u ook een sponsorverzoek waarin u een bijdrage aan de maatschappij levert, en wilt u zien of wij iets voor u kunnen betekenen? Klik dan hier, en dien een verzoek in.

Bekijk andere maatschappelijke sponsoractiviteiten

Het event voor de mondgezondheid van de pubermond!

Vanwege het maatschappelijke karakter van dit event ondersteunen wij de organisatie door met diverse initiatieven op te treden als ´helper´.

Beekpark Tandartsen voor Serious Request

Onze gewaardeerde klant Beekpark Tandartsen heeft aan het einde van dit jaar (19 & 20 december 2017) een mooie bijdrage geleverd aan de actie van 3FM Serious Request.

Famed Coach4Sailing Team

Ons doel: talenten helpen ontwikkelen! Net als dat wij zorgaanbieders helpen hun (medische) vak nog beter te vervullen, helpen we ook graag jonge talenten op weg.