Werken bij Famed: Goed geregeld!

Bij ons werken ruim 150 enthousiaste mensen met zeer uiteenlopende vakdisciplines: financiële experts, IT-specialisten, juristen, risk analisten, accountmanagers en klantconsultants.

In verband met het samengaan met Infomedics (lees hier het persbericht) werven wij onze collega's voortaan onder dat merk. Voor alle vacatures, zowel die bij Famed als bij Infomedics, verwijzen we je door naar onze online recruitmentsite.

Samenwerken: de sleutel tot succes

Bij ons staat samenwerken centraal. We leren van elkaar en met elkaar. We werken keihard. De voldoening van het bereiken van het succes vieren we daarna samen. Onze medewerkers waarderen het werken bij Famed met een 7.9. De inhoud van de werkzaamheden, de sfeer, de onderlinge samenwerking en de fijne werkomgeving scoren hoog.

Medewerkers zijn trots om bij Famed te werken! Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures! Heb je een vraag over werken bij ons? Neem gerust contact met ons op! Ons recruitmentteam is te bereiken op telefoonnummer 033 - 45 34 440 of via e-mail recruitment@famed.nl