Kom jij ons team versterken?

Werken bij Famed: Goed geregeld!

Bij ons werken ruim 150 enthousiaste mensen met zeer uiteenlopende vakdisciplines: financiële experts, IT-specialisten, juristen, risk analisten, account managers en klantconsultants.

Onze organisatie wordt zo veel mogelijk “bottom up” aangestuurd, met zo min mogelijk hiërarchische lagen. Informatieoverdracht en besluitvorming vinden decentraal plaats in kleine samenwerkingsverbanden. Door deze manier van werken zijn onze communicatielijnen kort. Zo kunnen we snel inspelen op ontwikkelingen in de markt en de wensen van onze klanten.

Samenwerken: de sleutel tot succes

Bij ons staat samenwerken centraal. We leren van elkaar en met elkaar. We werken keihard. De voldoening van het bereiken van het succes vieren we daarna samen. Onze medewerkers waarderen het werken bij Famed met een 7.9. De inhoud van de werkzaamheden, de sfeer, de onderlinge samenwerking en de fijne werkomgeving (re-styled kantoorpand op 5 minuten loopafstand van station) scoren hoog.

Medewerkers zijn trots om bij Famed te werken! Kom jij ons team versterken?
Bekijk onze vacatures!

Vragen over werken bij Famed?

Neem gerust contact met ons op! Ons recruitment team is te bereiken op telefoonnummer 033 45 34 440 of via e-mail recruitment@famed.nl

Nieuwsgierig geworden?

Onze vacatures

Vind hier de vacature die bij jou past!

Waarom Famed?

Wij helpen zorgaanbieders hun (medische) vak nog beter te vervullen, verlost van alle factureringszorgen en met blijvend tevreden zorgconsumenten en zorgverzekeraars.

Feiten en cijfers

Een overzicht van feiten en cijfers van en over Famed.