Sinds 1988 de partner in de zorg

Financiële zekerheid en gemak, dat is sinds 1988 de standaard

Elke dag opnieuw staan wij klaar om u te ‘ontzorgen’. Financiële zekerheid en gemak, dat is sinds 1988 de standaard… maar we gaan graag verder dan dat! De kwaliteit van uw dienstverlening centraal stellen, daar doen we het voor!

Hoe we dat doen? Door producten en diensten te ontwikkelen die het ondernemerschap van zorgaanbieders extra impulsen geven ...

 

Famed Academy: kennis is betere zorgverlening!

Leren bij Famed? Dat kan! Goed opgeleide, betrokken medewerkers staan centraal in een succesvolle zorgonderneming. Het is dan ook essentieel om iedere medewerker de kans te bieden om zich persoonlijk te blijven ontwikkelen. Een online training over het gebruik van social media of een maatwerk communicatietraining om uw patiënt, cliënt of klant nog beter van dienst te zijn? De Famed Academy biedt met diverse opleidingsvormen en een uiteenlopend trainingsaanbod de oplossing voor specifieke leerbehoeften.

Famed: de partner van ruim 4.600 zorgaanbieders

‘Partners’ word je niet zomaar. Een goed partnership vergt investeringen van beide partijen. Wij willen weten wat zorgaanbieders bezighoudt en bouwen graag aan langdurige relaties. Daarom volgen we ontwikkelingen in de zorgmarkt en ontwikkelen we op basis daarvan nieuwe producten en diensten. Zo leveren we – sinds 1988 – een concrete bijdrage aan de dagelijkse praktijkvoering van ruim 4.600 zorgaanbieders.

Benieuwd naar hoe klanten ons partnership ervaren? Lees hieronder verhalen uit de praktijk

Verhalen uit de praktijk

Klantcase: Fysiotherapie Fytalis

"Het gemak én de service weegt zeer zeker op tegen de kosten die Famed berekent."

Klantcase: Tandartsenpraktijk 't Plein

”De samenwerking met Famed is een bewuste keuze. Door de samenwerking kunnen wij ons volledig concentreren op tandheelkundige zorg op maat!"

Klantcase: Tilroe Optiek

"De extra service en de uitbetalingen op korte termijn zijn een groot pluspunt in de