Realiseert bedrijfsfinancieringen

Een zorgpraktijk opstarten, uitbreiden of overnemen? Credion helpt!

Sinds november 2017 werkt Famed nauw samen met Credion; de specialist in het regelen van bedrijfsfinancieringen. Credion helpt ondernemers met goed doortimmerd financieel advies en begeleidt haar klant naar de meest optimale financieringsconstructie met de beste voorwaarden. Credion is zelf geen bank, maar werkt samen met meer dan 80 partners, waaronder ABN AMRO, Rabobank en Van Lanschot.

Met de samenwerking willen Famed en Credion ambitieuze zorgondernemers op weg helpen. Josine Luyten, Manager Klantzaken: "Het ontzorgen van zorgaanbieders is sinds 1988 de standaard. Hierdoor bezitten we een schat aan kennis en weten we wat zorgaanbieders bezighoudt. In het intensieve contact met onze klanten merken we dat steeds meer zorgaanbieders behoefte hebben aan inhoudelijk advies bij financieringsvraagstukken. Om klanten ook hierbij te helpen, biedt de samenwerking met Credion uitkomst."

Ambitieuze zorgondernemers op weg helpen

Bart Hogendoorn, CEO van Famed: “We leveren graag een concrete bijdrage aan de dagelijkse praktijkvoering van zorgaanbieders. Dat doen we door nieuwe diensten te ontwikkelen die het ondernemerschap van zorgaanbieders extra impulsen geven, maar dat doen we ook door relevante samenwerkingen aan te gaan. Wat is nu mooier dan zorgondernemers te helpen bij het realiseren van hun droom? Of het nu gaat om uitbreidingsplannen, renovatie of het selecteren van de beste geldverstrekkers. Samen helpen we ambitieuze zorgondernemers op weg!"

Credion helpt ondernemers met complete financieringsvraagstukken door hen al het papierwerk van een financieringstraject uit handen te nemen. Met ruim 60, over het land verspreide vestigingen, gaat Credion op zoek naar de meest optimale financieringsoplossing voor het MKB. Vrijblijvend advies of meer informatie? Bezoek de website credion.nl 

Meer samenwerkingspartners

Direct inzicht in kosten van behandelplannen

Met de software van ZorgSom berekent u, binnen enkele seconden, welk deel van de door u voorgestelde behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Online leren voor zorgaanbieders

Per 24 juli 2017 zijn Famed en online opleider SkillsTown een officiële samenwerking gestart op het gebied van online leren en persoonlijke ontwikkeling in de zorg.

Kennis is betere zorgverlening!

Een structureel partnership met de focus op inhoud, educatie en kennisdeling in de mondzorg