Altijd en overal toegang tot uw werkafspraken

Famed protocollen: de basis voor iedere praktijk

Goede onderlinge (werk)afspraken zijn de basis van iedere goed lopende praktijk. Essentieel dus om deze afspraken goed vast te leggen in protocollen; handig om op terug te vallen als het ‘even niet lekker loopt’ en natuurlijk uitermate geschikt om nieuwe medewerkers direct goed op te leiden. Daarnaast is het van belang om protocollen goed gedocumenteerd te hebben voor verantwoording naar bijvoorbeeld de IGJ, Zorgverzekeraars of de NZa.

Met het online platform Famed Protocollen (i.s.m. Rotocol) is dit heel eenvoudig. Zo houdt u uw protocollen op het gebied van infectiepreventie, PMO en wet- en regelgeving altijd up-to-date en toegankelijk. 

Online portaal, op maat voor u

Geen praktijk is hetzelfde en ieder team heeft zijn eigen manier van werken. Daarom is het van belang om uw protocollen af te stemmen op de werkwijze in uw praktijk. Natuurlijk begrijpen wij dat het soms lastig is om uw protocollen van scratch af aan te schrijven, daarom helpen wij u op weg met een aantal standaardprotocollen die natuurlijk voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Daarnaast begeleiden wij u in het personaliseren van uw protocollen en het inrichten van uw persoonlijke, online portaal.

Meer samenwerkingspartners

Direct inzicht in kosten van behandelplannen

Met de software van ZorgSom berekent u, binnen enkele seconden, welk deel van de door u voorgestelde behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Online leren voor zorgaanbieders

Per 24 juli 2017 zijn Famed en online opleider SkillsTown een officiële samenwerking gestart op het gebied van online leren en persoonlijke ontwikkeling in de zorg.

Kennis is betere zorgverlening!

Een structureel partnership met de focus op inhoud, educatie en kennisdeling in de mondzorg