Aantoonbare en duurzame omzetverhoging

‘Forse omzetgroei door op maat gemaakte social media campagnes'

Upflow is een online marketingbureau uit Den Bosch gespecialiseerd in patiëntenwerving voor tandartspraktijken en tandheelkundig specialisten. Zij stellen campagnes op voor onder meer reguliere patiënten, implantaten, kroon-en brugwerk, orthodontie/invisalign, mondhygiëne en het klikgebit. Hierbij worden mensen aangesproken die niet actief op zoek zijn naar een tandheelkundige oplossing: dit is de grootste groep potentiële patiënten en met een bovengemiddelde omzetpotentie.

Op maat gemaakte advertentiecampagnes

De campagnes resulteren in gemiddeld 10 tot 15 extra behandelplannen per maand, leiden tot aantoonbare en duurzame omzetverhoging en stellen tandartspraktijken in staat om de kansen van online marketing anno 2018 te benutten.

Upflow maakt voor de op maat gemaakte advertentiecampagnes voornamelijk gebruik van:

 • Facebook
 • Instagram
 • Google AdWords
 • Youtube
 • Audience Network
 • Display Network

Investering?

Upflow werkt met twee financieringsmethoden: een vast bedrag per maand óf op no-cure no-pay basis.

Daarnaast heeft zij samenwerkingen met leveranciers van implantaten, orthodontie en kroon- en brugwerk. Indien u vooraf geen investering wilt maken, is het mogelijk om toch campagne te voeren door de patiënten die Upflow voor u genereert te behandelen met producten van één van de leveranciers.

Aanmelden en opzeggen kan op ieder moment. Upflow kent geen minimale opzegtermijn of campagneduur (behalve wanneer u op no-cure, no-pay basis wilt werken).

Interesse?

Hebt u een tandartspraktijk en bent u op zoek naar een serieuze groeipartner die u ontzorgt en concrete omzetstijging realiseert, doe dan de korte scan om het groeipotentieel te ontdekken. Upflow zal aan de hand van de scan samen met u inzichtelijk maken waar uw groeikansen liggen en hoe deze het beste benut kunnen worden.

Wie gingen u voor?

 • "Door de samenwerking met Upflow Dental Marketing is mijn omzet met gemiddeld €30.000 per maand gestegen, vooral door het plaatsen van meer implantaten, protheses, kronen en bruggen.”
  Alex Willems, Eigenaar Centrum Mondzorg en Tandherstel.nl
 • “In maart ben ik een samenwerking gestart met  Upflow voor het via social media promoten van implantaatbehandelingen. Gelijk vanaf de start van de campagne zijn er door Upflow veel telefonische patiëntencontacten geweest waarbij de patiënten keurig te woord zijn gestaan en direct een afspraak hebben gekregen. Deze afspraken werden correct vastgelegd en direct met de praktijk gecommuniceerd. Tot nu toe loopt alles volgens afspraak en ik heb vertrouwen in samenwerking met Upflow in de toekomst.”
  Caroline Wolters, DGA Tandgaaf (Bergen op Zoom)

 

Meer samenwerkingspartners

Direct inzicht in kosten van behandelplannen

Met de software van ZorgSom berekent u, binnen enkele seconden, welk deel van de door u voorgestelde behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Online leren voor zorgaanbieders

Per 24 juli 2017 zijn Famed en online opleider SkillsTown een officiële samenwerking gestart op het gebied van online leren en persoonlijke ontwikkeling in de zorg.

Kennis is betere zorgverlening!

Een structureel partnership met de focus op inhoud, educatie en kennisdeling in de mondzorg