Direct inzicht in kosten van behandelplannen

Uw patiënt centraal, altijd!

Tevreden patiënten, dat is waar het om draait. Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Daarom behandelen wij uw patiënten begripvol, alsof het eigen patiënten zijn. Natuurlijk ontvangen uw patiënten correcte en begrijpelijke nota’s en bieden wij service en gemak bij betaling. Maar wij gaan verder. Met de software van onze partner ZorgSom, biedt u uw patiënten inzicht in de daadwerkelijke kosten (voor uw patiënt) van het door u voorgestelde behandelplan. Zo komt uw patiënt niet voor verrassingen te staan!

Hoe werkt dit precies?

Met de software van ZorgSom berekent u, binnen enkele seconden, welk deel van de door u voorgestelde behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de basis, aanvullende- en tandverzekeringen. De kosten die voor eigen rekening van uw patiënt komen, zijn hiermee direct inzichtelijk. Wel zo fijn, uw patiënt weet immers direct waar hij financieel aan toe is met de door u voorgestelde behandeling. Bekijk hier een demo!

Probeer 3 maanden gratis!

Kiest u via Famed voor ZorgSom? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis dit geldt ook voor OrthoPro. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zelf de voordelen van ZorgSom ervaart en uw patiënt zo nog beter kan informeren. Zo voorkomt u dat patiënten na de behandeling worden verrast door een nota van Famed.

Overzichtelijk, veilig en betrouwbaar

Famed verlengt niet voor niets haar samenwerking met ZorgSom. ZorgSom is ontwikkeld op advies van tandartsen en orthodontisten en heeft haar waarde bewezen.

  • Er werken al ruim 1500 mondzorgaanbieders met ZorgSom.
  • ZorgSom is lokaal geïnstalleerd op de server / hoofdcomputer. Zo blijven alle berekeningen en patiëntgegevens veilig binnen uw eigen omgeving.
  • ZorgSom staat garant voor de uitkomst van haar berekeningen. Toch een verschil tussen de berekening van de zorgverzekeraar en die van ZorgSom? Dan betaalt ZorgSom u het verschil (zie voorwaarden Zorgsom.nl). 

Meer samenwerkingspartners

Kennis is betere zorgverlening!

Een structureel partnership met de focus op inhoud, educatie en kennisdeling in de mondzorg

Online leren voor zorgaanbieders

Per 24 juli 2017 zijn Famed en online opleider SkillsTown een officiële samenwerking gestart op het gebied van online leren en persoonlijke ontwikkeling in de zorg.

Een zorgpraktijk opstarten, uitbreiden of overnemen? Credion helpt!

Sinds november 2017 werkt Famed nauw samen met Credion; de specialist in het regelen van bedrijfsfinancieringen.