Famed, Edin en ZorgSom

Net als voorgaande jaren zijn Famed, Edin en ZorgSom aanwezig tijdens de Dental Expo op 8, 9 en 10 maart 2018. Dit jaar staan zij als partners klaar om professionals in de dentale branche – onder het genot van het perfecte kopje ‘blended coffee’ – te ontmoeten. Voor alle drie het ultieme moment om de mondzorgprofessional van nu verder te helpen door krachten te bundelen, kennis toegankelijk te maken en expertise te delen.

Samen sterk om de kwaliteit van onze mondzorg te garanderen

Bart Hogendoorn, CEO van Famed: “Mondzorgprofessionals moeten doen waar ze goed in zijn, daar geloven wij in. En dat zij dit goed doen, wordt bevestigd: niet voor niets loopt Nederland voorop als het gaat om de kwaliteit van tandheelkundige zorg. Een mooi compliment voor alle professionals die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor de mondgezondheid van alle inwoners in Nederland. Tegelijkertijd vragen marktontwikkelingen steeds meer van mondzorgprofessionals. Anno 2018 draait het bij de dagelijkse praktijkvoering om meer dan alleen tandheelkundige zorg op maat. Soms betekent dit dat je partnerships moet aangaan. Om krachten te bundelen, kennis toegankelijk te maken en expertise te delen. Het resultaat? Samen sterk staan om de kwaliteit van onze mondzorg te garanderen. En dat is precies de reden waarom wij samen met Edin en ZorgSom onze krachten bundelen en als partners aanwezig zijn tijdens de Dental Expo.”

Kennis is betere zorgverlening

Anne-Peter van Riet, Directeur van Edin: “Wij willen mondzorgprofessionals kwaliteit bieden en delen alle drie dezelfde missie: een concrete bijdrage leveren aan de dagelijkse praktijkvoering. Vandaag de dag betekent dit buiten de kaders denken en samenwerken voor het beste resultaat. In de samenwerking met Famed en ZorgSom focussen we ons op inhoud, educatie en kennisdeling in de mondzorg, want kennis is betere zorgverlening.”

Sinds 1988 is Famed de declaratie- en facturatiespecialist in de zorg. Hierdoor bezit het bedrijf een schat aan kennis en weet het wat zorgaanbieders bezighoudt. Dit wordt bovendien versterkt doordat Famed deze expertise vertaalt naar toegankelijke kennis en deze deelt als service richting haar klanten. Twee voorbeelden hiervan zijn ‘Validaties in de mondzorg’ en de ‘Benchmarktool’.

Om het declaratie- en facturatieproces van Famed en de financiële afhandeling van tandheelkundige behandelingen nog transparanter te maken, kunnen tandartsen en orthodontisten gebruik maken van ZorgSom. Deze softwaretool berekent welk deel van een behandeling de patiënt vergoed krijgt. Zo kunnen patiënten direct in de praktijk en met één druk op de knop geïnformeerd worden over de kosten van een behandelplan.

Een partnership waar mondzorgprofessionals van profiteren

Ben Odenkirchen, Tandarts en mede-eigenaar van ZorgSom: “Met onze diensten willen we de tandartsen en orthodontisten echt verder helpen. Data is kennis en die kennis vertalen wij in praktische oplossingen. Door onze samenwerking zijn zorgprofessionals verzekerd van een gedegen financiële partner, een betrouwbaar softwaresysteem voor het berekenen van de kosten voor behandelplannen en kunnen medewerkers in de praktijk bevlogen te werk gaan door persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden. Kortom, een partnership waar mondzorgprofessionals van profiteren. Volgens ons de perfecte blend!”

U bent van harte welkom tijdens de Dental Expo!

Mensen die een bezoek brengen aan Famed, Edin en ZorgSom kunnen naast meer informatie, advies of een vrijblijvend gesprek ook genieten van heerlijk kopje authentieke, Italiaanse koffie en een oer-Hollandse, ambachtelijke stroopwafel. Famed, Edin en ZorgSom zijn te vinden vlak naast het horecaterras. Standnummers C102C104 en B103.