Training Balieassistent

Datum: 25-09-2020

Plaats: Kantoor Famed, Amersfoort

Een goed opgeleide balieassistent kan het verschil maken!

De balieassistent is niet alleen hét gezicht van de praktijk, maar de balieassistent is meer dan dat! Een goed opgeleide balieassistent kan het verschil maken in het slagen van uw praktijk.

Deze 3-daagse training is, in samenwerking met Edin, speciaal ontwikkeld voor de (aankomende) balieassistenten, officemanagers of tandartsassistent die, direct of indirect, te maken hebben met onze declaratie- en facturatieoplossingen. De 3 trainingsdagen zijn verdeeld over ongeveer 6 weken. Na de trainingsperiode is de balieassistent in staat om op professionele wijze de werkzaamheden achter de balie van de praktijk uit te voeren.

De belangrijkste onderdelen in deze training zijn:

  • Agendaplanning - door Famed Academy trainer Margreet Wielinga
  • Telefonisch communiceren - door Famed Academy trainer Fenno Moes
  • Communicatie met patiënten (in de praktijk) - door Famed Academy trainer Erik Dekker

Klassikaal leren bij Famed

Persoonlijke leerdoelen, interactie met andere deelnemers en de professionele trainer staan centraal in de Famed Training Balieassistent. Door in kleine groepen van maximaal 16 deelnemers, 3 dagen intensief met elkaar aan de slag te gaan, waarborgen wij de kwaliteit van de training.

Voor wie?

De Famed Training Balieassistent is speciaal ontwikkeld voor Famed-klanten met een mondzorgpraktijk. Deze training is vooral geschikt voor assistenten en officemanagers die, direct of indirect, te maken hebben met Famed. Wordt u binnenkort klant van Famed? Ook dan kunt u uw medewerkers al laten deelnemen aan deze training. Zo zijn ze direct goed voorbereid op het partnership met Famed.

Kosten

De Famed Training Balieassistent kost €995,00 (vrij van btw) per deelnemer. Dit is inclusief het lesmateriaal, catering (koffie / thee / lunch / afsluitende borrel) en certificaat.

Inschrijven

Inschrijven kan via de blauwe button aan het begin van deze pagina. Zodra wij uw inschrijving ontvangen controleren wij de gegevens en nemen contact met u op om de inschrijving definitief te maken.

Famed en Edin verzorgen gezamenlijk de training. Voor deze training gaat u een directe relatie aan met Edin. De voorwaarden van Edin zijn van toepassing. Met uw inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarden. Famed beoordeelt uw inschrijving en is uw aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen. Let op: de factuur ontvangt u van Edin en moet voor aanvang van de training zijn betaald. Alleen dan is uw inschrijving definitief.

Bekijk ook

Tips voor agendaplanning in de mondzorg

Afzeggingen, no-shows, uitloop en overige onvoorziene omstandigheden zijn het recept voor stress in de tandartspraktijk.

Famed en Edin bundelen krachten voor mondzorgprofessionals

Een structureel partnership met de focus op inhoud, educatie en kennisdeling in de

Online leren voor zorgaanbieders

Een praktisch en toepasbaar online trainingsaanbod voor zorgaanbieders. In samenwerking met SkillsTown