Tot wel 65% minder afwijzingen op uw declaraties

Verbeter de kwaliteit van uw declaraties met onze gratis validatietool

Door de veranderende wet- en regelgeving en de ontwikkelingen in de mondzorg is het voor u niet altijd eenvoudig om juiste declaraties in te dienen. Wij begrijpen dat én helpen u graag met onze up-to-date validatietool.

 

Efficiëntie, kostenbesparing én correcte nota's

Doordat uw declaraties vooraf worden gecontroleerd, verbetert dit de kwaliteit van declaraties en worden eventuele tijdrovende en onnodige werkzaamheden rondom betwistingen van declaraties voorkomen. Het resultaat is een efficiënt declaratieproces én kostenbesparing... want wij berekenen geen extra kosten voor deze service. Bovendien draagt de validatietool bij aan correcte en begrijpelijke nota's en daar profiteren uw patiënten ook van!

Direct aan de slag met praktische overzichten voor in de praktijk!

In onze whitepaper vindt u meer achtergrondinformatie over het belang van regelmatig en juist declareren. Naast informatie vindt u bovendien een praktisch overzicht waarbij u in één oogopslag ziet welke verrichtingen niet tijdens dezelfde zitting uitgevoerd mogen worden (combinatie- validaties*), de maximale tarieven per verrichting (tariefvalidaties*) en u ziet bij welke verrichtingen het verplicht is een elementnummer te vermelden (elementnummervalidaties*).

* Onze validaties zijn gebaseerd op de vastgestelde regels en tarieven van de NZa. 

 

Meer voor mondzorgprofessionals

Oplossingen voor mondzorgprofessionals

Zorgen voor een stralende lach, verlost van alle factureringszorgen én met blijvend tevreden patiënten

Een verhaal uit de praktijk

”De samenwerking met Famed is een bewuste keuze. Door de samenwerking kunnen wij ons volledig concentreren op tandheelkundige zorg op maat!"

Extra service 'Benchmark'

Welke behandelingen zijn het meest voorkomend in uw praktijk? Door onze jarenlange ervaring in de mondzorg hebben wij speciale services ontwikkeld.